perjantai 26. helmikuuta 2021

Osa 10. Sommer

Toinen kierros alkaa kesän merkeissä. Sommerin perheeseen tuli sen verran muutosta, että perheen vanhimman tyttären nimen muutin Felicestä pysyvästi Floraksi (flora tarkoittaa kukkaa ja roomalaista kevään ja kukkien jumalatarta). Felicen nimi, meni nimittäin kokoajan sekaisin Felicia Byronin kanssa.

Aiemmin Sommereilla tapahtunutta:

Leon ja Edithin liitto ei ollut onnellinen. Edith tunsi hieman pelkäävänsä miestänsä, tämän ilkeän luonteen vuoksi. Edith haaveili useammasta lapsesta, mutta Leo ei välittänyt lapsista ja halusi vain pojan perimään tilansa. Edith tulikin raskaaksi ja synnytti esikoisensa Floran. Leo pettyi syvästi vaimoonsa, kun esikoinen olikin tyttö. 

Leo käskytti Edithin sänkypuuhiin jo samana iltana synnytyksestä, jotta poika saataisiin alulle. Edith oli mieheltänsä salaa onnellinen, että esikoinen oli ollut tyttö ja nyt hän voisi saada vähintään kaksi lasta. Kierroksen lopussa nähtiin Leon hiippailevan paikalliseen bordelliin, jossa mies oli selvästi vakioasiakas.


Edithin elämä oli nykyään siedettävämpää Floran kanssa. Päivät menivät Floran hoidossa ja kotitalousaskareissa, hän tuskin edes näki miestänsä. Florasta oli tullut Edithille hänen elämänsä valo, joka auttoi häntä jaksamaan. Tyttö oli onneksi myös hyvin helppohoitoinen ja kiltin oloinen.


Leo oli hyvin tyytymätön edelleen siihen, että hänen tulisi tulevaisuudessa elättää vähintään kaksi lasta. Ja kaiken lisäksi Edith ei ollut tullut vielä edes raskaaksi uudestaan Floran jälkeen. Tällä tyylillä hän ei saisi ollenkaan poikaa.


Pitkän työpäivän jälkeen, Leo pääsi pitkästä aikaa kylpyyn. Päivät yksin peltotöissä olivat raskaita ja kestivät yömyöhälle, vaikka kevään kylvöt olikin saatu tehtyä.


Raskaiden päivien vuoksi Leon oli vielä tavallistakin pahemmalla päällä, joten Edith oli sopiva kohde, mihin purkaa tämä ärtymys. Mies päättikin herättää vaimonsa uniltaan huutaen kiukkuisesti. 

"Mikä kumma sinussa on vikana? Mikset ole ollut joka ilta täällä valmiina odottamassa minua? Jos jatkat samalla mallilla et ikinä saa aikaiseksi minulle poikaa ja silloin kyllä minä etsin paremman vaimon", Leo valitti taas jälleen kerran.


"Minun aikani kuluu paljon Floran eli meidän tyttäremme hoidossa. Hän tarvitsee tuossa iässä vielä paljon apua. Sen lisäksi hoidan vielä kotimme. En millään pysy hereillä aamuyöhön asti", Edith vastasi yrittäen pysyä itse rauhallisena. Hän tiesi ettei Leota nimittäin kannattanut suututtaa yhtään enempää.

Leo mulkaisi vaimoaan vihaisesti. Aina tällä oli jokin syy aviovelvollisuuksien pakoiluun.


Sanaakaan sanomatta Leo sieppasi vaimonsa kovakouraisesti otteeseen, josta tämä ei pääsisi pois ja suuteli tätä väkisin. Hän työnsi kylmästi naisen sänkyyn aviovelvollisuuksia varten. Edithin ei auttanut kuin totella.

*************


Leon nukahdettua kierähdettyään naisen päältä pois, nousi Edith hiljaa ylös sängystä. Hän ei halunnut viipyä siinä enää sekunttiakaan kauempaa.


Edithin päästyä ylös hän ei voinut enää pidätellä kyyneliään. Miksi hänen elämänsä oli juuri näin hirveää? Miksi lastenhankinnan täytyi olla näin vastenmielistä Leon kanssa? Miksi mies kohteli häntä kuin omaisuuttaan? Miksi tämä ei voinut rakastaa häntä ja kohdella häntä inhimillisemmin? Edith tunsi itsensä likaiseksi. Hän vihasi jokaista sekunttia Leon kanssa sängyssä. Hän tiesi, että touhusta kyllä voisi seurata hyvääkin, jos hän tulisi raskaaksi, mutta miksi hänen tuli aina maksaa siitä niin kova hinta?


Edith kuuli yläkerrasta hiljaista itkua, Flora oli herännyt nälkäänsä. Nainen haki Floralle tuttipullon ja katseli surullisena tytön kasvoja tämän syödessä. Floran kohtalo talonpojan tyttärenä ei ollut kovin kummoinen, silti hän toivoi tytölle parempaa elämää kuin mitä oli itse saanut viettää. Ja hän kyllä tekisi kaikkensa, että tämä sen saisi.


Edith ei enää halunnut mennä miehensä viereen nukkumaan, vaan päätti laittaa aamiaisen valmiiksi. Valitettavasti Edith onnistui polttamaan ruuan, miettiessään Floran kohtaloa, Leo ei tulisi olemaan tyytyväinen aamupalaansa, mutta hän ei nyt jaksanut siitä välittää.

**********


Vähän ajan kuluttua, Edith alkoi taas kokea voimakasta pahoinvointia ja saikin hypätä vessassa oksentamassa. Nainen alkoi miettiä, että ehkä hän olisi taas raskaana, jolloin Leo ei enää pakottaisi häntä sängyn puolelle. Maha ei kuitenkaan vielä ollut kasvanut.


Tämän vuoden ensimmäiset tomaatit olivat jo kypsyneet. Leo oli kovin tyytyväinen varhaiseen satoon. Nyt hän ehtisi kylvää vielä uuden sadon jo kerättyjen tilalle ja he saisivat vähän enemmän ruokaa varastoon.


Pian Edithin epäilykset raskaudesta vahvistuivat, kun tämä huomasi mahansa alkaneen kasvaa. Eräänä päivänä pienokainen päätti myös ilmoittaa äidilleen olemassa olostaan mahassa potkimalla innokkaasti.


Raskaudesta huolimatta Edith jatkoi kotitöiden tekoa. Tämä raskaus tuntui muutenkin olevan helpompi kuin ensimmäinen ja hänelle tuntui jäävän enemmän energiaa asioiden tekoon. Kuitenkin Edith pelkäsi jo ennalta omansa sekä lastensa turvallisuuden puolesta, jos tuleva lapsi olisikin taas tyttö. Leosta ei silloin tietäisi, mitä tämä saattaisi tehdä.


Hyvin pian koitti jo Floran syntymäpäivä. Leokin ilmestyi katsomaan tyttärensä kasvua.


Florasta kasvoikin veikeän näköinen tyttö, joka näytti perineen vanhempiensa parhaimmat piirteet.


Edith oli iloissaan, kun huomasi Floran tulleen paljon häneen. Hän toivoi kovasti, ettei tyttö perisi isänsä hankalaa luonnetta.


Myös perheen appelsiinipuu ja kurkut maassa, olivat alkanut kukoistaa ja perhe saikin siitä lisää satoa varastoon. Sadon avulla Leo voisi saada entistä parempia ja ravitsempia vihanneksia kylvettyä syksyä varten. Valmis sato tietäisi myös rahaa, jota voisi tuhlata paljon mielekkäisimpiin puuhiin..


Edith opetti Floralle hiljalleen elämässä tarvittavia taitoja. Yöastian käyttö olisi hyvä osata jo taaperona. Flora otti kuuliaisesti vastaan Edithin opit.


Leon oli aika kylvää toinen sato tälle vuotta, kun suurinosa sadosta oli saatu kerättyä. Työpäivät venyivät edelleen yömyöhälle.


 Monesti Edith vietti päivät kahdestaan Floran kanssa. Leo kävi sisällä oikeastaan vain nukkumassa ja syömässä. Se ei kyllä Edithiä haitannut. Hän sai nauttia ajastaan tyttärensä kanssa. Leo ei ollut pakottanut häntä sänkynkään raskauden aikana.


 Ruokahetket koko perheen kesken olivat kiusallisia. Kukaan ei puhunut sanaakaan. Leo ei ollut huomioinut tytärtään mitenkään tämän syntymän jälkeen, aivan kuin tätä ei olisi ollut edes olemassa. Flora ei edes ymmärtänyt kuka vieras mies oli. Hänen elämänsä ainoa simi oli äiti.

**************


Leo ei ollut ehtinyt peltotöidensä takia vierailla bordellissa aikoihin, joten hän oli kutsunut yhden naisista luokseen, Edithin tietämättä tietenkin.


Nainen, nimeltään Sandy, oli oikein suostuvainen kotikäyntiin. Hänelle oli se ja sama, missä hän tienaisi rahansa ja hän tiesi Leon olevan hyvä vakioasiakas. Sitäpaitsi mies oli maksanut mukavasti ektraa kotikäynnistä.


Leo houkuttelikin naisen vanhaan latoonsa tonttinsa laitamille. Vanhan heinäkasan päällä oli hyvä touhuta naisen kanssa. Touhuamisen jälkeen Leo hivuttautui naisen viereen ja päätti jäädä siihen hetkeksi torkkumaan.


Edith havahtuikin kesken uniensa pienokaisensa potkimiseen. Mahassa liikkuva lapsukainen oli paljon aktiivisempi kuin Flora aikoinaan ja muistutteli tasaisin aika välein olemassaolostaan. Joskus Edith oli tuntevinaan useamman jalkaparin potkimassa, mutta ei uskonut sen olevan mahdollista. Maha oli kuitenkin samankokoinen kuin Floraa odottaessa.


Yhtäkkiä Edith tajusi, että Leo ei ollutkaan hänen vieressään sängyssä. Itseasiassa hän ei ollut huomannut miehen edes tulleen nukkumaan ja aamu jo alkoi sarastaa. 


Edith kulki edes takas etsien talon ja koko pihan ympäri, kunnes hän päätti vielä kurkata vanhaan latoon, jossa hän huomasi Leon nukkuvan sikeästi heinäkasassa alusvaatteillaan.


Hetken Edith oli jo huokaisevinaan helpotuksesta, kunnes hän alkoi kummastella Leon nukkumispaikkaa. Miksi mies oli yksin keskellä yötä ladossa? Vaikkeivat heidän välinsä olleetkaan kovin hyvät, niin silti mies yleensä kapusi viimeistään aamuyöstä sängyn puolelle.


Edith herätti Leon varovasti, mutta katui heti tekoaan. Mies suutahti valtavasti herätyksestä. "Mitä sinä täällä kyttäät missä minä nukun ja vielä herättelet keskellä yötä!!" Leo karjui vihaisena.


"Heräsin ja et ollut vierelläni, joten lähdin katsomaan oliko sinulle sattunut jotain. Mistä minä olisin voinut arvata, että yhtäkkiä päädyt mielummin nukkumaan heinien sekaan", Edith vastasi takaisin kiukkuisena huolesta. Hän ei koskaan ymmärtänyt miehen oikkuja. Välillä tämä katosi mystisesti johonkin moneksi tunniksi ja nyt tämä oli päättänyt nukkua ladossa.


"Minä nukun missä tykkään, ei ole sinun asiasi, missä minä nukun", Leo vastasi takaisin kiukkuisena ymmärtämättä naisen huolta katoamisestaan.


"Minä painun nyt takaisin nukkumaan. Muista vastaedes olla seuramatta ja herättämättä minua!" Leo huudahti ja paiskasi ladon oven kiinni suutuksissaan. Edith jäi tuijottamaan miehen jälkeen hämmentyneenä. Miksi Leo suuttui noin kovasti herätyksestä? Salasiko tämä jotakin?

*********


Edithiä jäi pitkäksi aikaa vaivaamaan ladossa käyty riita. Leo oli vältellyt häntä jotenkin tavallista enemmän sen jälkeen. Mitähän mies salasi? Oliko tämä sekaantunut johonkin laittomaan?


Leo kihisi edelleen kiukusta Edithin löydettyä hänet ladosta. Onneksi Sandy oli ehtinyt kadota tontilta ennen naisen saapumista. Vaikka mies ei tuntenut syyllisyyttä vieraillessaan maksullisten naisten luona, niin hän ei silti halunnut Edithin tietävän vierailuista. Hän ei halunnut vaimonsa tietävän kuinka paljon oli kuluttanut rahaa heidän rahakirstustaan bordelliin.


Vähän ajan kuluttua Leo taas rohkaistui kutsumaan luokseen Josefinan. Leo ei voinut tyydyttää tarpeitaan Edithin kanssa, tämän pitkällä olevan raskauden vuoksi, joten hänen oli pakko pyytää yksi maksullisista naisista luokseen. Leo oli käynyt jo vuosia tämän naisen asiakkaana. Josefina oli hänen suosikkinsa prostituoiduista naisista, bordellin perustajana tämä osasi asiansa.


Leo vei naisen jo tutuksi käyneeseen latoon huolimatta viime kertaisesta läheltä piti tilanteesta Edithin kanssa.


Aktin jälkeen, Leo jäi nukkumaan naisen viereen tuttavallisesti, eikä Josefina oikeastaan pannut sitä pahakseen. Leo oli hyvin tuttu vuosien varrelta ja nainen saattoi luottaa tähän.


Hetken ajan kuluttua nainen kuitenkin havahtui talosta kuuluvan lapsen itkuun. Josefina nousi heinäkasasta, keräsi vaatteensa ja lähti kävelemään ladolta pois tuntematta syyllisyyttä. Vilkaistessaan ympärilleen pihalla, ei Josefina voinut olla miettimättä, että ei ollut hänen vikansa, jos Leon vaimo ei osannut tyydyttää miehensä tarpeita, jolloin tämä luonnollisesti haki apua heistä. Silti ei varmasti ollut kenelläkään perheessä helppoa.

*********


Josefina olikin herännyt Floran surulliseen itkuun. Äiti ei ollut tullut nostamaan häntä kehdosta vieläkään.


Mutta Edithillä olikin juuri sillä hetkellä kiire. Edith oli juuri noussut ylös kuullessaan Floran itkun ja havainnut Leon olleen taas koko yön poissa hänen vierestään. Samassa hän alkoikin tuntea vihlovaa kipua vatsassaan ja tajusi synnytyksensä alkavan.


Synnytys tapahtui niin nopeaa, että pian hänen käsivarsillaan makasi pieni tyttö. Synnytys ei kuitenkaan loppunut siihen, vaan pian hän tunsi uutta tarvetta ponnistaa ja joutui laskea tytön maahan.


Hetken kuluttua hän sai käsivarsilleen toisenkin vauvan, joka oli poika. Edith näyttikin pihalta ilmestyneelle Leolle poikaansa hymyillen. "Saimme kaksoset, tytön ja pojan", Edith selitti hämmästyneenä Leolle. Hän ei ollut uskaltanut ikinä toivoakkaan kaksosia. Sehän tarkoittaisi, että nyt hänellä oli kolme omaa lasta, joita Leo ei voinut häneltä viedä.


Leo oli tuonut lastenhuoneeseen vanhempiensa vanhat kehdot kaksosille. Edith laski pienokaisensa pieniin kehtoihin uskomatta onneansa. Hän oli pitkän aikaa luullut, että ei voisi ikinä saada useampaa lasta, mutta nyt hänellä oli niitä kolme! Leokaan ei voinut enää valittaa, ettei hän olisi onnistunut myös vaimon tärkeimmässä tehtävässä eli pojan saamisessa. Nyt heillä olisi perijä.


Kumpikin peri isänsä silmät sekä vanhempiensa hiusten värin. Kaksoset saivat nimekseen Colin ja Eva Sommer.


Flora oli onnellinen saadessaan kerralla kaksi sisarusta. Nyt hänellä olisi leikkikavereita.


Vaikka Edith oli aina halunnut paljon lapsia, niin elämä ei silti ollut kovin helppoa kahden vauvan ja yhden taaperon kanssa. Kaikki tarvitsivat niin paljon huomiota, että Edithin kaikki aika kului lasten hoidossa, eikä Leo tietenkään osallistunut lasten hoitoon mitenkään. Välillä Edith pelkäsi olevansa huono äiti, mutta tiesi kuitenkin yrittävänsä kaikkensa.


Onneksi pian oli kuitenkin Floran aika kasvaa lapseksi ja siirtyä auttamaan äitiänsä kodinhoidossa.


Florasta kasvoikin oikein nätti tyttö.

Flora halusikin ensitöikseen vahtia sisaruksiaan, äitinsä saadessa sillä välin rauhassa levätä.

***************

Sainkin viimein julkaistua tämän uuden osan! Menikin kuukausi kauemmin, mitä meinasin, mutta nyt se on kuitenkin ulkona. No toivottavasti tykkäsitte osasta! Kommetteja on aina kiva saada! :)

4 kommenttia:

  1. Mukavaa, että täälläkin on uutta osaa! Mielenkiintoinen myöskin :)

    Kasvoipa Florasta suloinen, hänellä varmasti riittä tulevaisuudessa kosijoita. Onko sinulla muuten käytössä jokin kasvodefault?

    Edith parka, elämä ei vaikuta kovinkaan ruusuisalta. Leokin vain tuhlailee bordelliin. Tuleekohan sieltä vielä äpärääkin jokin päivä... Toivottavasti lapset edes saavat paremman kohtalon. Edithin onneksi perijäkin syntyi, joten enää hänen ei tarvitse siitä huolehtia. Kolme lastakin ehti saada syliään täyttämään.

    Innolla odotan jatkoa, muiden RKC:tä (varsinkin tälläisiä, missä on oikeasti jaksettu panostaa myös teemaan eikä kokoaikaa näy teemaan sopimattomia aiheita) on aina mukavaa lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekkin kuinka nätti Florasta kasvoi. Perheen arki on aika draamaista ja voin sen sanoa, että sitä se tulee olemaan jatkossa vielä enemmänkin. Hyviä mietteitä äpäristä, saa nähdä kuinka käy :D Lapsia Edithillä tosiaan nyt on jo yllättävän monta, olisiko tilaa vielä yhdelle? Se nähdään ensi osassa.

      Joo on käytössä, en pitänyt niistä pelin valmiskasvoista. Minulta löytyy siis Simcatin Natural Beauty kasvodefaultit :) Alla linkki sivuun: http://gardenofshadows.org.uk/gardenofshadows/index.php?topic=32592.msg709645#msg709645

      Kiitos paljon kommentista! Itsekkin nautin muiden RKC:n lukemisista, erityisesti sinun omastasi! :)

      Poista
  2. Oi, onpa Flora nätti lapsukainen! Tuskin maltan odottaa, että näemme, minkä näköisiä Colinista ja Evasta kasvaa :)

    Leo sai kuin saikin pojan perimään tilan, mutta ei varmaankaan ole tyytyväinen joutuessaan elättämään siinä sivussa vielä kahta tytärtäkin. Tyttöparat. Millainenkohan isä Leo tulee Colinille olemaan? Tuleekohan lasten välille eripuraa, koska Colinia suositaan, vai onko Leo tasaisen kylmä kaikille kolmelle ja olettaa vain, että hänen poikansa automaattisesti palvoo maata hänen jalkojensa alla? Ja minkäköhänlaisiin ongelmiin hänen bordelliseikkailunsa perheen ajavat, kuinkahan monta lehtolasta hän saa alulle? Hmm.

    Oli kiva tulla lukemaan tätäkin haastetta, kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytärten osa tässä perheessä on kyllä kova :/ Hyviä mietteitä ja arvauksia. Katsotaan kuinka tulee käymään. Leo ei perusta lapsista oikein muutenkaan, mutta saa nähdä kuinka hän pojan ja toisen tyttären kanssa tulee menettelemään. Bordellista on ehdottomasti tulossa seurauksia, mutta millaisia, sitä en vielä paljasta. Ensi osassa kuitenkin jo päästään tätäkin puolta näkemään!

      Kiitos vain paljon sulle kommentista! :)

      Poista