tiistai 25. tammikuuta 2022

Osa 28. Bonusosa 1: Vane

Aiemmin tapahtunutta:

Paronitar Ariana Vane öysi aviomiehensä Paroni Williamin sängystä kuninkaallisten palvelijan kanssa ja sai kuulla Williamin ja naisen tapailleen toisiansa salaa jo kauan. Järkyttynyt Ariana suuttui miehensä teoista niin paljon, että hän päätti hylätä perheensä ja karata pois pettävän miehensä luota. Kolmannella kierroksella Arianasta ei ole tähän asti kuultu mitään, mutta extraosassa ritarikapteeni Milo Ward pääsi Arianan jäljille.

********

Vane (tapahtuu 3. kierroksella)


Ariana ei tiennyt kauanko siitä oli, kun hän oli lähtenyt kotoansa. Siitä täytyi olla jo useita päiviä, ehkä viikkoja. Ariana ei enää edes tiennyt missä oli. Hän oli vain tahtonut mahdollisimman kauas Williamista.


Arianan voimat olivat pitkän pakomatkan vuoksi lopussa ja lopulta nainen kellahti uupumuksesta maassa olevaan pehmeään ruohikkoon.


Nukuttuaan jonkin aikaa, Ariana heräsi hieman virkeämpänä, mutta mieleltään yhä sekavana. Ensimmäistä kertaa elämässään hän ei tiennyt, mitä hänen tulisi tehdä. Ariana arveli, että häntä varmasti jo etsittiin. Oikeastaan oli ihme, ettei kukaan ollut vielä häntä löytänyt. Hän oli kyllä vältellyt muita simejä ja kulkenut pääasiassa metsissä, joita Moonlakessa riitti.


Ariana ei vieläkään voinut käsittää tapahtunutta. Hän ei voinut ymmärtää, kuinka William oli voinut tehdä hänelle näin vuosikausia. Miksi hänen oli pitänyt välittää miehestään niin paljon? Jos hän olisi tiennyt miehensä tunteista jo aiemmin, niin ehkä hänkin olisi keskittynyt muuhun kuin avioliittoonsa ja silloin Williamin petos ei olisi tuntunut niin pahalta.


Ja kuinka hän oli voinut olla niin tyhmä, ettei ollut aiemmin tajunnut Williamin pettävän? Olihan mies käyttäytynyt etäisesti ja kummallisesti jo kauan aikaa.


Ainoa asia minkä Ariana tiesi varmaksi oli se, ettei hän halunnut palata enää kotiinsa. Hän ei halunnut teeskennellä kaikille onnellista paronin vaimoa ja elää kulissivaimona, sillä välin kun William panisi huoraansa. Ei, hän halusi aiheuttaa miehelle yhtä kovaa tuskaa kuin mitä hän oli saanut kokea. Ja jotta se onnistuisi, hänen tulisi selvitä.


Saatuaan ajatuksensa kasaan, alkoi Ariana etsiä jotakin syötävää, jotta saisi olonsa kohenemaan. Hän ei ollut syönyt aiemmin kuin pensaista löytyneitä marjoja. Onnekseen nainen löysikin sieniä, jotka näyttivät syötäviltä.


Jonkin ajan päästä Ariana onnistui tekemään nuotion metsään kaatuneesta vanhasta puusta.


Syksyn kylmyys oli hyytävä, mutta onneksi nuotio alkoi lämmittää Arianan kohmeisia sormia. Olisipa hän karatessaan tajunnut ottaa edes viittansa mukaan.


Ariana oli jo luullut, että pahin alkoi olla takana ja hän saattaisi vielä selvitä. Mutta etsiessään lisää syötävää, hän törmäsi vihaiseen suteen, joka alkoi murista hänelle.

Puiden takaa ilmestyi vielä useampi susi lisää ja ne piirittivät hänet. Ariana huudahti kauhuissaan peläten tämän olevan hänen loppunsa.

**********

Tälläinen miniosa Arianan matkasta. Mitä veikaatte Arianalle käyvän? Nyt kun 3.kierros on saatu käytyä läpi, niin julkaisin tuonne sivun yläreunaan sivun, joissa on tämän hetkiset perhekuvat kaikista perheistä Moonlakessa.

2 kommenttia:

  1. Oi, mielenkiintoista nähdä vilauskelta Arianaa. Vai että susia, mahtaakohan naisesta tulla ihmissusi... Uutta kierrosta odotellessa!

    P.S. Uusia osia niin Simsmaniassa kuin yllättäen Lumotuissakin! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, ihmissusihan Arianasta varmaankin tulee! Jään odottamaan, mitä uusia juonenkäänteitä siitä seuraa valtakuntaan!

    VastaaPoista